Search
Close this search box.

آموزش عایق صوتی درب – عایق کردن درب خانه

عایق صوتی درب یکی از دغدغه هایی است که امکان دارد برای همه پیش بیاید، مزاحمت های صوتی، گرما و سرما اذیت کننده باعث شده تا درب خانه را عایق بندی کنند. آرامش و نبود سرو صدای مزاحم جز مواردی است که هر کسی در خانه و محل استراحت و کار خود به آن نیاز دارد. عایق صوتی درب خانه جز مواردی است که هم می تواند پر هزینه و هم کم هزینه باشد بستگی به نوع انتخاب شما برای عایق بندی دارد.

دوستان عزیز توجه کنید که برای عایق صوتی درب یا عایق صوتی درب ساختمان از دو روش استفاده می شود، اولین راه این است که مواد و پنل های عایق صدا روی درب ساختمان، سرویس بهداشتی و … نصب می شوند و این کار درب های ضد صدا می سازد و دومین راه خریداری یک درب ضد صداست که از رویه های چرم و عایق پوشانده شده که جلوی ورود و خروج صدارا می گیرند. هر دو روش عایق صوتی درب یا عایق صوتی درب ساختمان در آپ دکو قابل استفاده است و شما می توانید همین حالا با ما برای ثبت سفارشات خود و همینطور مشاوره رایگان تماس بگیرید!

در صورتی که نمی خواهید هزینه زیادی کنید، راهکارهای دیگر هم داریم تا بتوانید با هزینه بسیار کمتر – بدون لمسه کوبی کامل درب، درب خانه، اتاق و سرویس بهداشتی را عایق کنید! در این روش در بخشی از درب مواد و پنل های ضد صدا نصب می شود تا یک درب عایق داشته باشید. تماس بگیرید تا در این باره توضیحات بیشتری را از کارشناسان دریافت کنید.

درب چرمی و یا لمسه دوزی شده

از جمله دیگر درب ها که خاصیت آکوستیک دارند، درب چرمی می باشد. این نوع از درب تا میزان قابل توجهی مانع از عبور صدا می شوند. ساختار این درب ها پارچه های مخمل و یا چرم های مصنوعی است که روی درب چوبی را می پوشاند. فرایند چرم کوبی درب و یا لمسه دوزی توسط چرخ های خیاطی صنعتی انجام می شود، که خروجی کار به شکل لوزی است. این امر به عنوان صداگیر درب اتاق عملکرد بسیار خوبی دارد.

در ضد صدا لمسه دوزی شده از چرم های مصنوعی و یا پارچه های مخملی همراه با گل میخ های کریستالی ساخته می شود. کلاف داخلی این درب ها چوب روسی و یا دیگر گونه ها بوده که توسط شبکه هانیکام عایق بندی می شود.

لمسه کاری در صنایع مبلمان سازی نیز کاربردی می باشد و این امر می تواند نوسازی وسایل و تجهیزات قدیمی را تسهیل ببخشد. در فرایند لمسه، فرو رفتگی هایی در سطح درب به وجود می آید که حاصل از دوخت و پرس چرم می باشد. در نهایت اشکالی هندسی بر روی سطح درب به وجود می آید که زیبایی محیط را دو چندان می نماید. لمسه کاری علاوه بر عایق صدا برای درب بر روی دیوار نیز اجرا می شود.

درب های چرمی به علت قابلیت جلوگیری از نفوذ صدا، تنوع در رنگ بندی و ظاهر زیبای چرم برای محیط های اداری و دفاتر رئیس انتخابی مناسبی می باشد. اشاره کنیم طرح لمسه دوزی درب توسط نرم افزار کشیده می شود و طی چندین مرحله بر روی درب پیاده سازی می شود.

برای عایق بندی محیط از صداهای مزاحم دیوارها، پنجره ها و مهم تر از همه درب خانه باید عایق شده باشند. یکی از راهکارهایی که معمولا بیشترا برای عایق بندی خانه از صدا به آن روی می آورند استفاده از عایق صوتی دیوار مشترک است که انتخاب درست و به جایی است اما کافی نیست. عایق صوتی درب

برای خرید انواع عایق صدا تماس بگیرید = ارسال به سراسر کشور

چراکه یکی از مهم ترین قسمت هایی که باعث ورود صدا به محیط شما می شود درب ورودی است که باید حتما برای ضد عایق کردن آن هم راهکارهای درستی پیاده شود. تاثیر این قضیه چنان با اهمیت است که داشتن یک محیط ساکت و آروم بدون درب ضد عایق صدا تقریبا غیر امکان دارد.

اگر بخواهیم خیلی واضح تر بگوییم همان طور که سرویس بهداشتی نیاز به درب ضد آب دارد خانه و اتاق خواب هم نیاز به درب ضد عایق صدا دارند. با اهمیت میزان عایق صوتی درب خانه برای داشتن محیطی آروم و بدون سرو صدا آشنا شدید در ادامه راهکارهای متفاوتی از لحاظ هزینه و میزان درجه عایق بندی عنوان کرده ایم که با مطالعه دقیق و استفاده از هرکدام می توانید منزل و محیط خانه خود را عایق بندی کنید. عایق صوتی درب

آکوستیک درب چیست ؟

ساختار درب ضد صدا (آکوستیک) به گونه ای است که میزان نفوذ صدا را کاهش داده و یا کاملاً از عبور صدا از یک محیط به محیط دیگر جلوگیری می نماید. در واقع این درب با ساختار متفاوتی که دارد، فرکانس های صوتی را متوقف و یا جذب می کند.

درب های آکوستیک می توانند از متریال مختلف از جمله چوب، استیل، فایبرگلاس، پی وی سی و یا چرم باشند. نکته قابل توجه میزان ضخامت درب و بکارگیری متریال ضد صوت می باشد. از این درب ها می توان به عنوان درب ورودی منازل و ادارات استفاده کرد. البته استفاده به عنوان درب داخلی هم هیچ ممانعتی ندارد.

درب آکوستیک تا چه میزان عایق صدا می باشد ؟

میزان جلوگیری از نفوذ صدا در درب های ضد صدا یا آکوستیک بستگی به عواملی از جمله متریال درب، ضخامت، چهارچوب درب و بهره گیری از درزگیر دارد. دربهای ضد صدا در کلاس 60 تا 70 قرار می گیرند، بدین معنی که صداهای مهیب به سختی شنیده می شوند. البته می توان گفت دربی که در کلاس 50 قرار می گیرد هم آکوستیک است. عایق صوتی درب

عایق صوتی درب های مختلف

با بهره گیری از ضریب کلاس انتقال صدا (STC) می توان میزان مقاومت انواع درب را در برابر صدا سنجید. درب های مختلف با توجه به ساختاری که دارند به شکل زیر دسته بندی می شوند: عایق صوتی درب

  • درب با هسته مشبک فلزی و روکش چوبی : این درب ها بسیار سبک وزن و البته ارزان قیمت هستند و از لحاظ مقاومت در برابر صوت در کلاس 20 تا 25 قرار می گیرد. در حقیقت این درب هیچ میزانی از شخصی سازی فراهم نمی آورد. عایق صوتی درب
  • درب های تمام چوب : این درب ها با توجه به ساختار چگال تری که دارند، عایق صوتی مناسبی هستند. در صورتی که در ساختار درب از هیچ گونه چوب مهندسی شده و چسب استفاده نشده باشد، در کلاس 50 و حتی 55 هم قرار می گیرد. بدیهی است که ضخامت درب هم در عملکرد آن تاثیرگذار دارد.
  • درب های MDF : ساختار این درب ها از خرده های چوب می باشد که با چسب رزین پرس شده اند و چگالی متوسطی دارند. درب MDF در کلاس 30 تا 33 قرار می گیرد. این درب ها فاقد نقش و نگار چوب بوده و تنها امکان رنگ کردن آن وجود دارد.
  • درب های آهنی : این درب ها عموماً از استیل گالواهمه ساخته شده اند و از لحاظ کنترل نفوذ صدا در کلاس 20 تا 29 قرار می گیرند. اما در صورتی که هسته آن با فوم پلی استایرن پر شود، می تواند در کلاس 30 تا 34 هم قرار بگیرد.
  • درب با هسته لمینیت و یا فینگر جوینت (چوب های مهندسی شده ) و روکش چوب : این درب ها از لحاظ مقاومت در برابر صدا در کلاس 30 تا 35 قرار می گیرند. این امر به ضخامت درب و چگالی چوب مهندسی شده بستگی دارد. در حقیقت تنها تا حدودی از نفوذ صدا جلوگیری می کنند.

عایق صوتی درب

آموزش عایق صوتی درب

روش تبدیل درب معمولی به درب عایق شده

امروزه بیشتر درها از چوب سبک ساخته میشوند؛ یعنی علاوه بر اینکه لایه بیرونی سبک و نازکی دارند، از درون هم خالی هستند و فقط با شبکه های چوبی ساده پر شده اند، و این یعنی صدا را به راحتی از خود عبور میدهند. اگر به آرامش خود اهمیت میدهید، درب های هسته تو پر انتخاب کنید که به خوبی مانع عبور صدا می شوند.

ابتدا باید بررسی کنید محلی که برای عایق بندی صدا برایش برنامه ریخته اید در نهایت چه محیطی قرار است بشود یا در حال حاضر چه محیطی را میخواهید عایق بندی کنید. عایق صوتی درب

معمولا درب ورودی آپارتمان منازل مسکونی، درب سالن کنفرانس، درب اتاق مدیریتی، اتاق استدیو و صدا، درب سرویس بهداشتی و … نیاز به عایق بندی دارند، جدا از استدیو ضبط صدا که اتاق کار تخصصی است راه حل های زیر مشترک برای همه این محیط ها می باشند با توجه به هزینه و محیط مد نظر خودتون میتونین برای عایق صوتی درب خانه و یا مکان هدفتون هرکدوم رو اجرایی کنید.

ضد صدا کردن درب ها به شیوه درب چرم ضد صدا

یک از راه های عایق کردن درب ها، استفاده از چرم و لمسه کاری بر روی آن است. در این روش، سوراخ و یا حفره ای که صدا از آن عبور کند باقی نمی ماند. روال کار به این صورت است که با لمسه کاری و لمسه دوزی بر روی بدنه درب، علاوه بر جلوگیری از انتقال هر  صدا، می توان در مصرف انرژی هم صرفه جویی قابل توجهی کرد.

برای ضد صدا کردن درب به این روش، از چرم درجه یک و با کیفیت برای روکش درب و همینطور مرغوب ترین عایق ها برای ایزوله کردن درب در زیر آن به کار می رود. در انتها برای محکم کردن چرم و عایق در سر جای خود، از انواع مختلف گل میخ ها برای لمسه درب به کار می رود. عایق صوتی درب

بستن درز و شکاف های موجود کنار درب

یکی از اقدامات مهمی که تاصیر به شدتی در عایق بندی در خانه شما دارد پوشاندن درز و شکاف های موجود در لابه لای درب هاست، هرشکاف و درزی که میان درب و دیوار و … باشد باعث ورود صدا به داخل محیط شما می شود. با خرید درزگیر و جای گذاری آن میان شکاف های موجود عایق خوب و موثری را برای صداهای مزاحم ایجاد خواهید کرد. عایق صوتی درب

مزیت این درزگیرهای این است که هم هزینه معقول و مناسبی دارند و هم قابل جا به جایی می باشند در صورتیکه احساس کردید نیاز به درزگیر ندارید و … می توانید به راحتی آن ها را جدا کنید.

برای اینکه جواب درست و موثری را از درزگیر ها بگیرید باید به دقت بررسی کنید و شکاف و درزی باقی تگذارید برای این کار نورهای داخل خانه را با پرده و خاموش کردن چراغ ها از بین ببرید و در را ببندید و محیط بیرون درب را روشن نگه دارید از هر قسمتی که نور وارد خانه شود درز و شکافی است برای ورود صدا که باید حتما توسط درزگیر ها عایق بندی شود.

غیر از درزگیر یک متریال خوب دیگری که برای بستن شکاف های در کاربردی است، چسب چوب است. برای این کار، شما باید از چسب تفنگی کمک بگیرید تا بتوانید به شکاف های ریز دسترسی داشته باشید، سعی کنید با کمک این نوع چسب پاش سوراخ ها و شکاف های کنار قاب در را پر کنید. یادتان باشد تا زمانی که چسب خشک نشده است، درب را نبندید. عایق صوتی درب

عوامل موثر در انتخاب عایق لوله

استفاده از فرش برای عایق بندی خانه عایق صوتی درب

بافت هایی که درون فرش وجود دارد توانایی این را دارند که امواج صوتی را به خود جذب کنند به همین علت اگر پشت درب اتاق مد نظر خود یا جلوی درب ورودی فرش یا قالیچه ای (هرچه با الیاف بیشتر، بهتر) پهن کنید عایق خوبی برای صدا در اطراف خود ایجاد کرده اید که کاملا بدون هزینه است و می توانید به راحتی بخشی از صداهای اضافی موجود را با این کار عایق بندی کنید.

استفاده از رنگ های جاذب برای عایق بندی خانه

عایق بندی صدا صرفا به این معنی نیست که صدایی از بیرون به داخل وارد نشود بلکه خروج صدا هم جز عواملی است که اهمیت عایق صوتی درب خانه را چند برابر می کند. استفاده از رنگ های جاذب بیشتر در این امر کمک می کند که صدا از محیط شما به بیرون نرود.

رنگ های جاذب را معمولا ابزارفروشی ها و حتی رنگ فروش ها دارند خاصیتی که در تولید این رنگ ها به کار رفته است باعث می شود که تا 30 درصد مزاحمت صدا از بیرون به داخل محیط شما کم شود. رنگ های جاذب در رنگ های پرکاربردی که برای در و دیوار استفاده می شود تولید شده است، پس جای هیچ نگرانی ای نیست که شاید رنگ جاذب با رنگ مد نظر برای دیوار شما هم خوانی نداشته باشد.  عایق صوتی درب

نوع استفاده و دستور عمل رنگ جاذب معمولا به همراه کاتالوگ بر روی جعبه آن درج شده تا با روش های اصولی و گفته شده توسط کارخانه بتوانید بهترین استفاده را ببرید. این روش نسبت به دیگر روش های گفته شده اندکی پرهزینه تر است چون نیاز به خرید رنگ جاذب دارید.

عایق بندی خانه با ورق وینیل عایق صوتی درب

ورق های وینیل از فشردن و کامپرس کردن متریال خاصی بدست می آید که با خرید و چسباندن این ورق ها به پشت درب ورودی یا درب مد نظر خود یک درب ضد صدا با کیفیت خوب برای خودتان بسازید. اگر میخواهید نتیجه کار به 100 درصد برسد از چند لایه ورق کمک بگیرید.

عایق صوتی درب توسط پنل

عایق صوتی درب توسط پنل

پنل های مختلفی برای عایق بندی صداها وجود دارد پنل فوم یکی از این عایق بندی هاست، استفاده از یک ورق فوم با ضخامت 3 تا 4 اینچ عایق خوبی برای صدا بر روی درب معمولی یا ورودی آپارتمان محسوب می شود، این فوم ها مقاومت هوا را افزایش داده و از این طریق باعث کاهش امواج صوتی می شوند هزینه این فوم ها نسبتا معقول است و برای نصب آن ها مهارت اندکی برای نصب لازم است. عایق صوتی درب

پنل های آکوستیک هم دقیقاً مثل پنل های فومی می باشند و نصب آن ها هم تفاوتی ندارد. با این حال، این پنل ها عملکرد به مراتب بهتری را برای جذب صدا از خود نشان می دهند. ظاهر این پنل ها هم شکیل تر است و نمای بهتری به پشت درب ضد صدای شما می دهند.

استفاده از پرده برای عایق بندی خانه

پزده های ضد صدایی در بازار موجود می باشند که با نصب آن ها پشت پنجره یا درب خانه می توانید تا حد خوبی جلو ورود و یا خروج صدا را بگیرید و عایق خوبی برای درب خانه شوید، یک مشکلی که این پرده ها دارند سنگینی بیش از حد آن هاست که برای نصب نیاز به چارچوب محکمی دارید.

اگر فضای مورد نظر از لحاظ دکوراسیون و زیبایی برای شما اهمیت زیادی ندارد می توانید از پتوهای آکوستیک کمک بگیرید این پتو ها مثل پرده های ضد صدا با نصب پشت پنجره و در برای عایق بندی صدا به شدت موثرند. عایق صوتی درب

خرید درب ضد سرقت برای عایق بندی خانه

خب با انواع روش ها برای عایق بندی خانه آشنا شدید اما اگر دقت کرده باشید هر یک امکان دارد مشکلاتی داشته باشند مثلا نصب بعضی موارد سختی خاص خودش را داشت، روش های راحت تر عایق مطمئنی برای ورود و خروج صدا نبودند و … یک روش مطمئن که هم عایق خوبی برای صدا، سرما و گرما است و از طرفی دردسرهای خاص خودش را ندارد خرید و نصب درب ضد سرقت است.

با خرید یک درب ضد سرقت مطمئن و خوب می توانید به راحتی عایق صوتی درب خانه خود را تضمین کنید. شاید اندکی هزینه بیشتری نسبت به موارد دیگر داشته باشد اما از نظر کیفیتی راه حل بسیار مناسبی است.

درب های ضد سرقت به خاطر وجود چند لایه متفاوت در ساختار داخلی آن ها عایق خوبی برای صدا و دماهای متفاوت می باشند.

قیمت عایق صوتی درب – عایق صوتی درب دیجی کالا – خرید عایق صوتی درب – قیمت عایق صوتی درب توالت – عایق صوتی اتاق خواب – قیمت عایق صوتی درب آپارتمان – فوم ضد صدا درب – عایق صوتی درب اتاق خواب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *