Search
Close this search box.

آیا جذب صدا همان عایق صدا است؟ | پنل صداگیر

بنظر شما عایق صدا همان کار جذب صدا را انجام میدهد یا از هم جدا هستند؟ شما میدانید که برای مشکلتان جذب صدا یا عایق صدا ،کدام را انتخاب میکنید؟ یا شاید هم این یک اصطلاح برای بازارگرمی است تا محصولات بیشتری به فروش رود؟

پس تنها چند دقیقه وقت بگذارید تا ما در گروه آپ دکو به صورت کاملا تخصصی و با علم به شما تفاوت و شباهت جذب صدا و انواع عایق صدا را به شما عزیزان توضیح دهیم.

اجرای عایق صوتی را به کارشناسان آپ دکو بسپارید و بهترین نتیجه را دریافت کنید!

همانطور که در مقاله های قبل تر به آن اشاره شد عایق صدا از نظر بافت عمدتا به دو دسته سلول بسته و سلول با تقسیم میشوند که در ادامه نیز گفته شد عایق های دارای بافت سلول باز عایق های بهتری جهت جلوگیری از انتقال صدا هستند.نوع دیگری از عایق ها نیز وجود دارند که هم به صورت سلول باز و هم سلول بسته نیز در دسترس هستند.

در ابتدا برای درک بهتر این تفاوت ،اول از همه شما باید بدانید که چه کاری میخواهید انجام دهید.

  • آیا سرو صدای همسایه بالایی یا پائینی شما را آزار میدهد؟
  • آیا با همسایه خود دیوار مشترک دارید و صدای تلوزیون یا صدای کودکشان شما را آزار میدهد؟ جذب صدا
  • آیا در خانه ماینر خانگی دارید و نمیخواهید کسی ازین موضوع با خبر شود؟
  • آیا در محل کار خود سالن کنفرانس دارید و میخواهید هم صدا به بیرون منتقل نشود و هم هنگام صحبت کردن صداها رسا تر و با کیفیت بیشتری به گوش سایرین برسد؟
  • آیا یک استودیو خانگی دارید و میخواهید درک و کیفیت صدا بیشتر و بهتر شود و درعین حال همسایتان را نیز آزار ندهید؟
  • آیا . . .

پس مشاهده میکنید که تعداد مشکلات و مشتریانی که به ما مراجعه میکنند و هرکدام مشکل خاص خود را دارند و میخواهند آن را حل کنند، بسیار متعدد هستند که با مشاوره با کارشناسان ما ،درک بهتری از آنچه میخواهند را بدست می آورند. ما در اینجا تعدادی ازین مشکلات را بررسی میکنیم تا تفاوت ها به ساده ترین روش قابل درک باشند. جذب صدا

انواع عایق صدا از هر لحاظ با هم تفاوت هایی دارند ولی تعدادی ازین عایق ها در ویژگی عایق صدا بودن با هم مشترک هستند. آپ دکو حرفه ای ترین عایق صدا را برای شما نصب می کند تا بتوانید به ارامشی که همیشه درنظر داشتید برسید!

جذب صدا یا عایق صدا

عایق هایی که کارشان عایق صدا بودن است اصولا درداخل ساختار دیوار یا سقف ویا کف هستند.حال عایق صدا چه کاری انجام میدهد؟ عایق صدا مانع ازین میشود که صدا از محیطی به محیط دیگر انتقال یابد.پس اگر مشکل شما این است که همسایتان سروصدا میکند یا حیوان خانگی دارد و یا به هر دلیل صدا شما را آزار میدهد و باعث از دست رفتن آرامش شما میشود ،شما نیاز به عایق صدا در دیوار و یا سقف و یا کف خانه خود دارید. جذب صدا

عایق صدا در انواع و اقسام کاربرد و متریال های روز دنیا توسط گروه آپ دکو انجام میشود و برای انتخاب عایق صدا برای خانه یا محیط کار بهتر است از مشاورین آپ دکو مشاوره بگیرید. پس متوجه این شدیم که عایق صدا مانع انتقال صدا و یا به حداقل رساندن میزان صدای شما و یا همسایگانتان میشود. اما اگر شما یک استودیو موسیقی دارید یا هرمکانی که میخواهید کیفیت صدا در آنجا افزایش داشته باشد از عایق های جذب صدا استفاده کنید.

عایق های جذب صدا در واقع صدای منعکس شده از منبع صدا را جذب کرده وفرکانس آن  طوری تغییر میدهد که صداییکه به گوش میرسد زیباتر است.دلیل این موضوع این است که عایق هایی که صدا را جذب میکنند روی سطح بیرونی دیوارها قرار دارند و به دلیل نرم و لطیف بودن ،فرکانس صدا به ذرات آن برخورد کرده و پژواک  حاصل ازآن زیباتر به نظر میرسد.

پس تفاوت جذب صدا و عایق صدا در است که عایق صدا در ساختار به کار میرود و سطح نهایی آن سخت است و مانع از انتقال صدا به محیط دیگر میشود، اما عایق جذب صدا سطح نرم داشته و فرکانس صدا را تغییر داده و به زیباتر شدن آن کمک میکند. این نوع عایق ها به عایق های آکوستیک معروف هستند.

تمام این عایق ها به طور تخصصی کاربرد خاص خود را دارند،شما نمیتوانید از هر فوم نرمی که در بازار وجود دارد برای آکوستیک کردن محیط خود استفاده کنید. پانل های آکوستیک دارای هسته ساخته شده از یک ماده مانند کف یا پشم معدنی هستند تا امواج صوتی را جذب کنند و به عنوان وسیله ای از کنترل بازتاب در مناطق محصور عمل می کنند. هنگامی که امواج صوتی به یکی از این پانل های عایق صوتی حمله می کند، به سرعت از بین می روند و سر و صدا را می کشد.

ابعاد و اندازه عایق های صوتی  با توجه به ضخامت انتخابی متفاوت بوده و هر کدام از عایق های جاذب صدا جهت کار مشخصی ساخته و تولید گردیده اند. به طور مثال؛ جهت جلوگیری و مانع شدن از صدای موتور اتومبیل به داخل بدنه، می بایست از عایق به ضخامت 10 و یا 13 میلیمتر استفاده نمود و جهت عایق صوت نمودن اتاقک و چاله آسانسور می بایست ضخامت های بالاتری را مدنظر قرار داد تا به نتایج مطلوب تری دست پیدا کرد. جذب صدا

عایق صوتی یا پنل صوتیفروخته شده در آپ دکو دارای گواهینامه های معتبر داخلی و خارجی از جمله: وزارت راه و شهرسازی، اداره کل استاندارد، متالورژی رازی، پژوهشکده صنعت نفت، GB انگلستان، ASTM آمریکا، کشور سازنده و … بوده که این امر نشان دهنده کیفیت محصولات شرکت STI نسبت به سایر عایق های صوتی موجود در بازار می باشد.

شایان ذکر است تمامی عایق های صوتی (فوم های صداگیر و عایق ابر صوت) این شرکت، جایگزینی بسیار مناسب و مطلوب برای عایق های سنتی و قدیمی پشم شیشه و پشم سنگ بوده که هر یک دارای مزایا و ویژگی منحصر به فردی می باشند. جذب صدا

برای پیشگیری از انتقال صدا و ایجاد محیطی با آرامش نسبی، می بایست از پنل های صداگیر یا جاذب صوت که به آن ها پنل عایق صدا و یا عایق صدا گفته می شود استفاده کرد. هزینه عایق صدا دیوار منزل متناسب با چگونگی انجام آن می تواند متفاوت باشد. اگر قصد خرید عایق صدا را دارید ابتدا باید انواع آن ها را بشناسید.

فوم ایزولاتور بزرگ دانیسته 30 کیلوگرم

عایق آکوستیک – پنل آکوستیک چیست؟

هرچند اکو شدن صدای خودمان در حمام خوشایند است اما وقتی قرار است صدای خودتان را برای یک ضبط ویدیو و پادکست ضبط کنید، اکو شدن صدا با دیوارهای خانه بدترین اتفاق ممکن است. به خاطر همین نیاز به آکوستیک کردن دیوارها دارید. جذب صدا

وقتی می گوییم آکوستیک اتاق یعنی ویژگی  های بازتاب صوتی اتاق. یعنی این اتاق چقدر صدا را بازتاب می دهد و آیا برای ضبط صدای حرفه ای مناسب است یا نه و وقتی می گوییم «آکوستیک کردن» منظورمان ایجاد تغییراتی در دیواره ها یا کف و سقف برای کم کردن اکوی صدا است.

روش های آکوستیک کردن

  • آکوستیک کردن یک اتاق به منظور بهبود کیفیت ضبط صدا
  • عایق اتاق به منظور جلوگیری از نشت صدا به بیرون

ساخت اتاق آکوستیک برای ضبط صدا

بیشتر فکر می کنند برای آکوستیک کردن و ضبط صدای با کیفیت، حتما باید ضبط در استودیو انجام شود. اگر در یک اتاق ساده و با رعایت چند نکته و البته ساکت بودن محیط اطراف می توانید ضبط صدای حرفه ای انجام دهید. جذب صدا

برای آکوستیک کردن استودیو یا هر اتاقی، کافی است پنل  آکوستیک به تعداد و ابعاد لازم بخرید و آنها را مطابق الگویی که در تصویر پایین می بینید روی دیوارها نصب کنید.

البته استاندارد دقیقی برای این که چطور و با چه نقشه ای این کار را انجام دهید وجود ندارد. در استودیو های حرفه ای تمام دیوارها و سقف را با پنل می پوشانند تا هیچ سطح صافی باقی نماند اما برای ضبط در خانه کافی است یک سوم دیوارها و سطوح را بپوشانید. جذب صدا

گوشه های اتاق که منبع پژواک می باشند هم به همین شکل با پنل بپوشانید تا انعکاس را کم کنید. نکته مهم انجام اصلاحات آکوستیکی در اتاق است تا انعکاس های ناخواسته را به کمترین حد برسانیم.

اصلاح آکوستیکی اتاق

مهم تر از میکروفون و تجهیزات ضبط صدا، فضایی است که صدا را در آن می خواهید ضبط کنید. یک اتاق کوچک که فقط به اندازه یک میز و صندلی یکنفره فضا داشته باشد برای ضبط نریشن یا حتی تولید کتاب های صوتی کافی است.

عایق آکوستیک اتاق

عایق سازی آکوستیکی یعنی کاری کنیم تا صدای خیابان، همسایه ها و خلاصه هر صدای ناخواسته ای وارد اتاق ضبط صدا نشود. به این منظور باید کارهایی را انجام دهید. اولا که اتاقی که قرار است عایق سازی شود باید پنجره ای دوجداره و ضد صدا داشته باشد.

بعد باید تمام منافذ هوا را مسدود کنید. درواقع از هر منفذی که هوا عبور کند، صدا هم عبور می کند. جذب صدا

استفاده از بتونه یا اسپری فوم های پلی یورتان از نوع ویسکو الاستیک راه حل بسیار مناسبی است. در برخی از مجتمع های مسکونی آپارتمانی، از کانال های فلزی برای عبور لوله های تاسیسات و غیره استفاده می شود. این کانال ها را عموما درون کمدها قرار می دهند تا در معرض دید نباشند.

می توانید با پوشاندن کانال ها با پارچه های نرم و ضخیم تاحدی آن ها را نسبت به عبور صدا عایق کنید. استفاده از پرده های پارچه ای نسبتا ضخیم هم برای عایق سازی محیط اتاق پیشنهاد می شود، و در نهایت استفاده از پنل های آکوستیکی که موثرترین روش برای عایق سازی دیوارهاست.

انواع پنل آکوستیک

پنل های آکوستیکی صفحاتی مربع شکل می باشند که با قرار دادن آن ها بر روی سطوحی مثل دیوار می توانید صوت منتشر شده در محیط بسته را کنترل کنید. این پنل ها در دو نوع کلی ارائه می شوند:

پنل های جاذب صدا

ساختار این پنل ها به گونه ایست که امواج صوتی را جذب کرده و از انعکاس مجدد آن جلوگیری می کنند. فوم های جاذب نمونه ای از این پنل ها می باشند.

پنل های دیفیوزر

این پنل ها به جای جذب صدا باعث پراکنده شدن امواج صوتی رسیده به آن ها در مختلف شده در نتیجه از بازگشت امواج صوتی در همان مسیر اصلی جلوگیری می کنند. از این نوع پنل ها بصورت گسترده در استودیوها استفاده می شود. ساختار این پنل ها معمولا از پلاستوفوم یا چوب بوده و در انواع دوبعدی و سه بعدی تولید می شوند.

آکوستیک کردن دیوارها با شانه تخم مرغ

ساده ترین شیوه آکوستیک دیوار استفاده از شانه های تخم مرغ است. بله همان شانه تخم مرغ بی مصرفی که دور می ریزید اینجا کاربرد دارد. با قراردادن شانه های مقوایی تخم مرغ روی دیوار می توانید از انعکاس صدا تا حدی جلوگیری کنید. جذب صدا

سعی کنید از شانه های سالم و بدون پارگی استفاده کنید. شانه های مقوایی زیبا نیستند اما هیچ گاه سعی نکنید آن ها را رنگ آمیزی کنید. اینکار اگرچه آن ها را زیباتر می کند اما خاصیت ضد انعکاسی آن ها را کاملا از بین می برد.

اگرچه استفاده از شانه تخم مرغ مقوایی بسیار کم هزینه است اما مقاومت زیادی ندارد و به مرور زمان در اثر برخورد افراد یا وسایل با دیوار از بین می روند و باید دوباره درستش کنید. جذب صدا

راه حل بایدفاده از فوم شانه تخم مرغی است. این فوم های قابل انعطاف در ابعاد مختلف بصورت رول یا بصورت پنل قابل تهیه بوده و قیمت مناسبی دارند.

به دلیل تخت بودن صفحه پشتی این فوم ها، مشکل ایجاد فاصله هوایی بین دیوار و فوم وجود نخواهد داشت. نصب فوم آکوستیک بسیار آسان بوده و با چسب روی اکثر سطوح می چسبد. از فوم شانه تخم مرغی می توانید برای پوشش داخلی درب اتاق ضبط صدا هم استفاده کنید. جذب صدا

آکوستیک کردن کف اتاق یا استودیو

برای پوشش کف اتاق هم بهترین روش استفاده از موکت ها یا فرش های با پُرز بلند است. این فرش ها  که به آن ها فرش شگی هم گفته می شود می توانند انعکاس های ناشی از برخورد امواج صوتی با کف اتاق را تا حد زیادی کاهش دهند. برای پوشش میز هم استفاده از موکت های نرم معمولی کافی است. فقط به نرم بودن و متخلل بودن موکت توجه داشته باشید.

فیلترهای ضد انعکاس دور میکروفونی

یک راه حل کم هزینه نسبت به فوم های تخم مرغی، استفاده از فیلترهای ضد انعکاس است. کار این فیلترها جلوگیری از انتشار انعکاس های صوتی قبل از رسیدن به دیوارهاست. ساختار این فیلترها شامل یک جاذب صوت نیم دایره ای است که به پایه میکروفن وصل شده و اطراف آن را می پوشاند. این روش اگرچه ساده به نظر می رسد اما در اغلب اوقات موثر است.

آکوستیک کردن برای ضبط صدای موسیقی و خوانندگی

در سناریوی دوم شما قصد دارید یک ضبط صدا (خوانندگی) را به همراه ساز موسیقی انجام دهید. فرض کنید شما به عنوان خواننده می خواهید به کمک دوست نوازنده خود قطعه ای موسیقی اما نه به شکل حرفه ای، ضبط کنید. تجهیزات مورد نیاز تقریبا مشابه موارد قبلی می باشد اما چند نکته را در انتخاب تجهیزات باید درنظر بگیرید. جذب صدا

میکروفن ضبط صدای خواننده با میکروفن ضبط صدای سازهای موسیقی متفاوت است. دامنه فرکانسی صدای انسان محدودتر از اکثر سازهای موسیقی است و بین 125 هرتز تا حدود 600 هرتز است. جنسیت و سن بر این محدوده تاثیر گذار است به نحوی که صدای خانم ها می تواند فرکانس بالاتری داشته باشد. اما به عنوان مثال، محدوده فرکانسی سازی مثل فلوت از 50 هرتز تا 5 کیلوهرتز را شامل می شود. به همین دلیل لازم است میکروفن ساز را متناسب با دامنه فرکانسی آن انتخاب کنید.

نصب میکروفن خواننده از همان قواعد قبلی که ذکر شد پیروی می کند اما برای نصب میکروفن ساز موسیقی بایستی دقت زیادی به خرج دهید. تغییر اندکی در زاویه قرارگیری میکروفن می تواند نتایج متفاوتی ایجاد کند. جذب صدا

همینطور فاصله قرارگرفتن میکروفن برای سازهای مختلف متفاوت است. میکروفن سازهای کوبه ای و بادی معمولا در فاصله بیشتری نسبت به سازهای زهی و سیمی قرار داده می شود.

برای کاهش هرچه بیشتر تاثیر ارتعاشات محیطی بر میکروفن، از سیستم تعلیق و شناور نمودن میکروفن استفاده می شود. در این سیستم به کمک تسمه های لاستیکی یا فنرهای فلزی، بدنه میکروفن از پایه جدا نگه داشته شده و به نوعی در هوا شناور می ماند. بدین ترتیب ارتعاشات محیطی نمی توانند از محل نصب بر روی پایه به بدنه میکروفن منتقل شوند. جذب صدا

ابزار مهم بعدی، رکوردر و میکسر صداست. اگر از بیش از یک میکروفن استفاده می کنید پیشنهاد می شود از میکسر-رکوردرها استفاده کنید. این دستگاه ها به شما امکان می دهد چندین میکروفن و منبع صوت را بطور جداگانه به آن وصل کرده و علاوه بر ضبط مستقل صدای هر کانال یا اصطلاحا تراک، خروجی ترکیبی و میکس شده را هم داشته باشید. یکی از بهترین نمونه های این دستگاه ها، رکوردرهای شرکت زوم می باشند. جذب صدا

در مورد اقدامات آکوستیکی رعایت موارد قبلی الزامی بوده اما می توانید با صرف هزینه بیشتر، اقدامات موثرتری انجام دهید.

باید قبل از نصب فوم های شانه تخم مرغی، پوشش دیوارها را از حالت سخت خارج کنید. برای این منظور می توانید از پوشش های سلولزی که به نام تجاری بلکا شناخته می شوند استفاده کنید. این پوشش یک لایه مناسب و نرم ایجاد کرده و به دلیل ساختار متخلل خود ضمن کاهش سختی پوشش دیوارها، بستر مناسبی برای نصب فوم های آکوستیک ایجاد می کند. جذب صدا

نکات آکوستیک سازی

اگر می خواهید در اتاق از صندلی استفاده  کنید باید انواع چوبی و تا حد امکان بدون دسته را انتخاب کنید. همینطور برای پوشش پایه های صندلی و سایر نقاط دارای ارتفاع، فوم های معمولی را به کار ببرید. اگر از روی کاغذ متن را قرائت می کنید باید کاغذ ها را با نمایشگرهای الکترونیک مثل خوانش فایل در تبلت یا گوشی عوض کنید تا صدای ورق زدن کاغذ ضبط نشود.

مسئله مهم در ساخت اتاق آکوستیک برای ضبط صدا مربوط به تهویه هوای اتاق است. هرگونه سیستم تهویه مکانیکی مثل کولر و فن می تواند نویز زمینه ای بسیار زیادی تولید کرده و زحمات آکوستیکی شما را بی اثر کند. پیشنهاد می شود دهانه های سیستم تهویه را کاملا مسدود کرده و به هیچ وجه هنگام ضبط صدا، تهویه را روشن نکنید. معمولا دمای یک اتاق کاملا بسته در عرض نیم ساعت افزایش غیرقابل تحملی می یابد. جذب صدا

چاره چیست؟ معمولا برای ضبط صدا در اتاق های کوچک از نشست های کوتاه استفاده شده و ضبط در چند مرحله انجام می شود. همینطور می توانید قبل از شروع ضبط، دمای اتاق را با تمهیداتی کاهش دهید. لازم به ذکر است برای روشنایی اتاق های آکوستیک هرگز از لامپ های فلورسنت یا سایر لامپ هایی که از ترانس بهره می برند، استفاده نکنید. نویز حاصل از تغییرات فرکانس برق شهر در این ترانس ها تبدیل به نویز پس زمینه شده و کیفیت صدای ضبط شده را کاهش می دهد. بهترین سیستم روشنایی برای این منظور لامپ های LED یا SMD می باشند که در عین بی صدا بودن، حرارت هم ایجاد نمی کنند.

عایق جذب صدا

در  عایق های جذب صدا، صدا پس از برخورد با لایه عایق توسط آن جذب شده اکو آن حذف میشود و به انرژی در داخل عایق تبدیل میشود و صدا با کیفیت بالا به منبع صوت باز میگرددو تنها مقدار کمی از آن از عایق عبور کرده و به طرف دیگر  دیوار ها منتقل میشود.

 

انواع عایق صدا آکوستیک در انواع عایق صدا شانه تخم مرغی ،منشوری ،و دو طرف صاف در ضخامت های متفاوت وجود دارد که شما به راحتی میتوانید آن را تهیه کرده و نصب کنید. این عایق ها بعضا دارای چسب بوده که به راحتی آن را نصب میکنید و یا با میخ و چسب مخصوص هم میتوانید در انواعی که چسب ندارند نیزنصب کنید.

این عایقها دارای دانسیته 20 الی 30 و در انواعی دارای دانسیته40 نیز میباشند که همانطور که قبلا اشاره کردیم دانسیته مناسب ازانتقال صدا جلوگیری میکند، اما این عدد به قدری نیست که عایق صدا نیز محسوب شود. اگر شما میخواهید علاوه براینکه محیطتان را آکوستیک کنید ،مانع انتقال صدا نیز در محیط شوید بهتر است ازعایق صدا نیز به طور جداگانه استفاده کنید و روی آن عایق آکوستیک نیز نصب کنید.

جذب صدا

عایق صدا

بهترین عایق های صدا در انواع مختلف از جمله پشم سنگ ،عایق های الاستومری، انواع عایق های لایه سنگین وعایق های ایرپلاست و … توسط گروه آپ دکو نصب و اجراء میشوند.هرکدام ازین عایق ها دارای ضخامت ،ابعاد،و دانسیته مناسب هستند که درون ساختار ساختمان در زمان ساخت و ساز و یا بعدها روی دیوار یا سقف و کف منزل شما بدون کثیف کاری ، با توجه به میزان صدا و نوع  صدا قابل اجراء میباشد.

منظور از میزان صدا همان بلندی صدا و نوع صدا همان صدا های کوبشی ،صدا های هوابرد و و یا انواع صدا ها که از درز های خانه وارد و موجب آزار و اذیت شما عزیزان مبشوند.برای اطلاع از نحوه نصب عایق صدا نیز شما میتوانید به صفحه مربوطه بروید تا خیالتان از نحوه صحیح انجام کار توسط متخصصین گروه ما راحت باشد. جذب صدا

بسیاری از صدا ها تنها با اجراء بک لایه نازک از عایق ها، دیگر راهی برای ورود و خروج به حریم افراد پبدا نمبکنند، این صدا ها نصیر صدای تلوریون یا صداهای مکالمه همسایه مبیاشد که به راحتی میتوان محبط را در برابر این نوع صدا ها عایق کرد. جذب صدا

پنل آکوستیک

بهترین استفاده: برای بهبود صدا در اتاق های کوچک و متوسط مثل: استودیوهای ضبط، اتاق های کنترل و یا سینماهای خانگی کوچک. آن ها معمولا در رنگ ذغالی ارائه می شود و همینطور دارای شکل ها و اندازه های متفاوت می باشند. آن ها برای نوازندگان، کسانی که پادکست ضبط می کنند و همینطور دوست داران سینمای خانگی مناسب است. جذب صدا

پنل جاذب صدا (کاشی های صوتی استودیو)

بهترین استفاده: به عنوان گزینه ای برای استودیوها می تواند باشد. این پنل ها در رنگ های گوناگون از جمله: ذغالی، آبی، قرمز و بنفش وجود دارند. به طور مثال از رنگ های روشن آن برای اتاق های تئاتر، اتاق های بازی مورد استفاده قرار می گیرد و آن ها را جذاب تر می کند. آن ها را می توان در دیوارهایی که مشکل انعکاس نویز و صداهای مزاحم داشته باشند، استفاده کرد. یا همینطور آن ها را به عنوان کاشی های سقفی برای کاهش اکو استفاده کرد. جذب صدا

نتیجه گیری

امیدواریم توانسته باشیم در مقاله آیا جذب صدا همان عایق صدا است؟ ابهامات شما را رفع کنیم. همانطور که برای هرمشکلی یک راه حل مخصوص به آن مشکل وجود دارد، برای انواع صدا و مشکلات آن نیز انواع عایق وجود دارد. برای اطلاع از قیمت انواع عایق صدا تماس بگیرید. اگر مشکل جذب صدا و یا عایق صدا  دارید و میخواهید به طور تخصصی توسط متخصصین این کار رسیدگی شود؛ با مشاورین گروه آپ دکو تماس گرفته و به آسانترین روش به آرامش دلخواه خود دست یابید. جذب صدا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *